PRAVNA OBVESTILA

Predmet teh obvestil so spletne strani na naslovu zpgs.net.

Vsebine in fotografije,
objavljene na spletnem mestu zpgs.net so last Zveze primorskih glasbenih šol in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
Vsebina, objavljena na teh spletnih straneh, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri uporabi vsebine je obvezna navedba vira. Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Zveze primorskih glasbenih šol.

Na spletnem mestu zpgs.net so objavljene povezave na spletne strani drugih šol/organizacij/ustanov. Nad vsebinami teh spletnih strani Zveza primorskih glasbenih šol nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Nekaj slik spletega mesta zpgs.net je nakupljena preko galerije IStock. Večina slik pa je bila ustvarjena na primorskih glasbenih šolah in so njihova last. Slik, ki so t.i. javna last, ker niso bile zaščitene z zakonom o avtorskih pravicah, ni na spletni strani zpgs.net.

Varovanje zasebnosti
Več o varovanju in politiki zasebnosti najdete tu.

Piškotki
Več o uporabi piškotkov na naši strani najdete na tej povezavi.

Stik z nami
V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov se obrnite na:
Zvezo primorskih glasbenih šol (sedež na Glasbeni šoli Postojna) Ljubljanska 10, 6320 Postojna
Telefoni: 05/ 721 22 00, 05/ 721 22 10 Gsm: 051 300 022 / Email

Pridržujemo si pravico do teh sprememb.
Upravljavec te spletne strani je Zveza primorskih glasbenih šol.

 

Glasba je višje razodetje kot vsa modrost in filozofija.


Ludwig van Beethoven