PRIHODNJI DOGODKI

Program FlavtArt v Kopru
    Ogledov:62     A+ | a-

Datum prireditve: 15.07.2019 - 20.07.2019

Čas prireditve: 9:00

Lokacija: Glasbena šola Koper, Gallusova 2, 6000 Koper google maps marker

×

Program FlavtArt preko celostnega in celodnevnega druženja s flavtistko Alenko Zupan vsakemu mlademu flavtistu omogoča doživetje šestdnevnega intenzivnega poglabljanja v svet glasbe: prepletenost bogatega programa polnega harmoničnega delovanja, individualnega ter skupinskega igranja, novih, nenavadnih doživetij, presenetljivih spoznanj, kreativnega ustvarjanja, s poudarkom na individualnem razvoju, utrjevanju lastne poti ter hkrati zlitju v homogeno skupino.

Program FlavtArt spodbuja povezovanje, zato so vse celodnevne aktivnosti (flavtistične, sprostilne, razvedrilne, ...) prepletene s skupinskim duhom.

Tudi individualen pristop igranja flavte je celosten in povezovalen, kar globoko vpliva na razvoj posameznikovega igranja flavte. V vsakdan je vpeto sproščujoče-meditativno delo, poglabljanje vase, zavedanja telesa, čustev in miselnih vzorcev, spoznavanje lastnih ovir in osvobajanje le-teh, svobodno izražanje, kreativno ustvarjanje, sproščujoče igre, športne aktivnosti ter poglabljanje v raznovrstne flavtistične teme.

Program omogoča posamezniku, da se postopoma in ob pravem času povsem osvobodi ter na nastopih samozavestno in v polnosti izrazi. Poleg spoznavanja elementov igranja flavte, pa je enako pomembno tudi skupinsko muziciranje. Zato ne manjka komorne igre, kjer se s poslušanjem, prilagajanjem in ustrezno komunikacijo učimo skupnega glasbenega ustvarjanja.

Nedvomno je največje zadovoljstvo posameznika, ki se udeleži programa FlavtArt, svobodno izražanje, skupinsko druženje in ustvarjanje, kjer se posameznik zlije v celoto in v polnosti doživi umetnost igranja flavte.

Elektronska prijava: https://flavtart2019.gr8.com/
Brošura z informacijami in prijavnico na: www.alenkazupan.com

NOVI ČLANKI IN ODMEVI ...

rss Na odmeve se lahko naročite in ob novem članku boste obveščeni. / Preglejte vse članke ...